پاورپوینت شربتها ی قندی

  • پاورپوینت شربتها ی قندی

    توضیحات کوتاه:
    شربت یا اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه با کربوهیدارت را بهصورت فروکتوز الیگوساکارید (FOS) پلیمری که عمدتاً از فروکتوز تشکیل شده است ذخیره می کند پودر ریشۀ خشک شده یا حاوی 7050 % FOS و نسبت


    توضیحات کامل:

    آیا عسل طبیعی هم شکرک می‌زند؟

    }شکرک زدن عسل، نه تنها دلیل بر بدی وتقلبی بودنش نیست، بلکه برعکس معرف آن است که عسل کاملا سالم بوده و به هیچ وجه با شکر مخلوط نشده است و این خلاف تصور غلط و رایج در ایران می‌باشد که عسل شکرک زده و سفت شده را تقلبی می‌دانند. دلیل متبلور شدن و رسوب دادن عسل وجود دیاستاز و هم چنین مقدار قند گلوکز در آن است. دیاستاز ها ذرات خیلی ریز عسل را به خود جذب و کدر نموده و باعث ته‌نشین شدن آن می‌شوند. مقدار گلوکز هرچه بیش تر باشد، عسل زود تر متبلور و ته‌نشین می‌گردد. این فقط در عسل‌های طبیعی وغیر تقلبی دیده می‌شود. زیرا تنها عسل های طبیعی هستند که در داخلشان دیاستاز وجود دارد. عسل های غیر طبیعی فاقد آنند. از زمانی که بلور های دکستروز از سایر محتویات عسل جدا می‌شوند، دوره شکرک زدن عسل شروع می‌گردد. } }


    تضمین

 براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد

 

 


دانلود رایگان مقاله طبیعی ,شکرک ,دیاستاز ,قندی ,شربتها ,پاورپوینت ,پاورپوینت شربتها منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بچه های خلاق جدید ترین اشعار عاشقانه نسرین بهجتی گروه زیورآلات و بدلیجات شهرما حامد گنج خانلو sRainShop جذب کردن فالور وبسایت رسمی میلاد علیزاده اینجا همه چی هست Klikkala